Lär känna oss

Det började i en trädgård…

…2013 när Henrik Näsström precis blivit pappa för första gången. För att hitta tid till träning bestämde han och hans fru Martina sig för att en gång i veckan träna tillsammans i sin trädgård. För att passet säkert skulle bli av bjöd de in lite grannar och kollegor, kom de kunde ju inte arrangörerna backa ur!

Ur detta har sedan Träning i Arkelstorp vuxit fram, en verksamhet som idag erbjuder mellan 8-10 gruppträningspass i veckan, personlig träning och kostrådgivning.

Från passen i trädgården har vi hållit fast vid den familjära känslan där vi alltid vill bidra med gemenskap och energi. Vi är det lilla träningsstället med den nära känslan dit alla är välkomna utifrån sina förutsättningar, oavsett träningsbakgrund.

Vårt instruktörsgäng består av över 10 instruktörer, varav flera varit med under nästan hela vår resa. En stor skillnad idag jämfört med under våra första år är den kvalité vi håller på våra pass. Vi har idag bland annat 2 utbildade personliga tränare, en fysioterapeut och 2 kostrådgivare i gänget och försöker hela tiden bli bättre med målet att kunna erbjuda dig både bra och rolig träning som gör skillnad.

En av de saker som dock är sig likt sedan vi började i trädgården är att många av passen hålls utomhus. Numera under tak, med väggar och golv. Torrt och vindstilla och med frisk luft i lungorna är detta en av sakerna som gör Träning i Arkelstorp unikt. Mängden gym som erbjuder gruppträning är många men vi har hittills inte hittat någon som gör det i samma unika miljö som vi!

Längs med vägen har vi även breddad och fördjupat vår verksamhet med spinning. Idag kan vi erbjuda 14 spinningcyklar och tillsammans med instruktörernas kunskap och musik skapar detta härlig energi, gemenskap och grym konditionsträning.

Varmt välkommen!


Läs mer om hela vårt instruktörsgäng här

Henrik Näsström

Pass: Baspass, X-fit, Tabata och Mobility.

Jag har haft förmånen att jobba med att skapa hälsa för företagsgrupper och individer i snart 15 år. Tack vare en bred kunskapsbas om hälsa har jag möjlighet att hjälpa dig hitta de nycklar du behöver för att må bra.

Som grundare och ägare brinner jag fortfarande för att inspirera, utveckla och utmana i rollen som instruktör och personlig tränare.

Utbildning

  • Licenserad personlig tränare genom The Academy
  • Funktionell tränare steg 1
  • Idrottslärare
  • Hälsokonsult

Jonathan Andersson

Pass: X-fit och Mobility

Jag är instruktör i Träning i Arkelstorp eftersom gemenskapen och stämningen är fantastisk här! Att vara utomhus, instruera träning och se utveckling hos individer ger mig otroligt mycket glädje och energi.

Berätta om din favoritövning:

Frivändning eftersom jag gillar att blanda teknik, styrka och explosivitet i en och samma övning.

Utbildning

  • Personlig Träning
  • Massageterapeut
  • Kostrådgivare

Erika Johansson

Pass: Tabata

Jag är instruktör hos TIA för det är fantastiskt kul och har gett mig mycket kunskap, glädje och framförallt mycket energi från alla härliga deltagare som kommer på våra pass. 

Berätta om din favoritövning:

Om jag måste välja en favoritövning så får det bli Thrusters, en go övning där man känner att man får jobba med hela kroppen.

Michelle Olausson Cato

Pass: Tabata

Jag brinner för träning och hälsa i olika former och har gjort i hela mitt vuxna liv. Mitt stora intresse och nyfikenhet för olika träningsformer har gett mig mycket kunskap och erfarenheter som hjälper mig i rollen som instruktör.

Jag är instruktör hos TIA för den fantastiska glädjen och välmåendet det ger att träna tillsammans. Delad pepp och glädje smittar av sig och det påminns jag om vid varje pass. Magiskt!

Om du var ett köksredskap…

…Jag fick en gång höra att jag är som ett våffeljärn, kan förvandla vilken smet som helst till något otroligt. Så ett våffeljärn får det bli!

Frost Theme Sample Image

Malin Andersson

Pass: Spinning kondition/bergspass

Rollen som instruktör ger mig möjligheten att dela rörelse med andra samtidigt som det ger energi tillbaka. Det är en häftig känsla att leda ett spinningpass och veta att alla som är där ser fram emot effektivt och roligt pass! 

Berätta om din favoritövning:

Då blir det löpintervaller, gärna på löpband. Benen går av bara farten med hög musik i lurarna!

Jenny Nilsson

Pass: Baspass

Jag får väldigt mycket energi av att vara instruktör!  Det kvittar vilken årstid det är och även en kall och ruggig novemberkväll så går jag alltid ifrån passen med massor av energi och glädje.

Om du var ett köksredskap…
…skulle jag vara en elvisp,jag vill gärna att saker ska gå snabbt och enkelt. Tålamod är inte alltid mig grej😊

Utbildning

  • Fysioterapeut
  • Massageterapeut

Marie Holmelin

Pass: Spinning Intervallpass- HIT och core

Jag är instruktör på TIA för att det ger mig massa energi att få träna och dela träningsglädje med alla deltagare.

Beskriv dig själv som ett köksredskap:  Finns bara ett, RIVJÄRN såklart 😊

Utbildning

Kostrådgivare

Vill du veta mer?